torsdag 10. januar 2008

Pioturespictures

A very tierd and exhausted Elisabeth together with her colleague Tok. Great food, but a bit too exciting for Marianne.
Marianne and a very sweet child on House of Worship in in a rural area in Bangkok. This is where our frind Nima worked for 6months last years. We wemt there with Anne who works there now. A great experience!

9 kommentarer:

Anonym sa...

ska sei. skriver dere på engelsk og nå?? mer bilder - det er gøy!

gla i dere og tenker på dere. håper dere kan be for meg og, og for min eksamen. selvom dere sikkert har litt andre ting å tenke på nå;)

marenklem

Lisa08 sa...

Hei Elisabeth og Marianne:)Endelig er reisen en realitet.Det var moro å se bilde av deg og Tok. Det er et flott land dere besøker,jeg vil mer enn gjerne tilbake dit. Anbefaler en tur ut til Koo Pan Yee,som er en muslimsk landsby bygd på påler ute i sjøen. Det er ikke så langt fra James Bond Island. Dere får ha en fortsatt flott reise og ta vare på dere selv. Klem fra Lisa (på hotellet)

Mamma'n til Elisabeth sa...

Hei Elisabeth og Marianne.
Så flott at dere har fått med dere mye spennende allerede. Men-kjenner jeg dere rett er dere jo ikke helt "nedatt" som pappan til Elisabeth ville sagt. "De er jo ikke helt tamme".
Kos dere, opplev masse og gled dere over hver dag!
Vi er glad for å følge med på det som skjer.

Mange klemmer
Mamma og pappa

nina sa...

ååå, så gøy!! Hun har jeg hatt på fanget maaaange ganger!! Heldige dere!! Så moro at dere lissom har vært på Home of Praise! Tenker MYE på dere!!! Have fun:)

Anonym sa...

Hei på dere gull-jenter!
Utrolig koselig å lese bloggen deres, og ekstra moro med bilder da. Kjempebra at dere har fått en så flott start. Synes det er helt greit at dere spiser på subway jeg, lurt å passe på magen ;-). Her i fedrelandet er det vått, mørkt, glatt og endel regn om dagen. Tenker på dere som nyter sol og varme. God tur opp i jungelen - kanskje dere får dere en ridetur på en elefant? Skal hilse masse fra alle i familien. Marthe har vært i Chang Mai Marianne og hun sier du bør glede deg!! Pass på hverandre videre også - og froskene passer vel best i vannet??
Stor klem

Anonym sa...

og den anonyme er mamma`n til marianne ;-)

Anonym sa...

Hei jenter ! Som den ivrige blogg-leseren jeg er, så følger jeg ivrig med på denne spennende "jorda-rundt-turen" deres. Ser ut som dere allerede har opplevd masse nytt og annerledes - og mere blir det vel...Marianne : den søte jenta du har på fanget,har jeg også bilde av, så det så...de fleste av ungene vil jo mer enn gjerne bli fotografert !! Men varmen og LUKTA i slummen dere, den er ikke såå veldig....Savner ditt blide åsyn blandt oss på Granly Marianne :) Tenker masse på dere, og gleder meg til flere oppdateringer og BILDER. God tur videre til Chang Mai.
Klemmer fra Ingebjørg S

Anonym sa...

Heisann kjære søster og venninne til søster!=) hører dere skal til Chang Mai, og det var der jeg og momme reiste til et sånn sted hvor vi fikk se elefanter gjøre de mest finurlige rare saker, så det var veldig gøy! Etterpå ble det ridetur i skogen, det var en opplevelse i seg selv=D Lover, viss jeg kan finne navnet på stedet skal jeg sende dere det, for det var veldig morsomt å ha vært der, assa.. hm.. og jeg anbefaler å ta en tur dit viss dere får sjansen. Dere får ha en fortsatt fin tur, også gleder vi oss til å høre mer :) KLemmer fra Marthe, vel..

Anonym sa...

Heisann Elisabeth og Marianne :o)
Nå øs-pøser det i Åsgårdstrand en trist søndag - da er det morsomt å lese litt om de freske jentene som reiser jorda rundt - og vi her er ikke noe missunnelige... hehe... Kos dere masse - vi følger med!!

Klem fra Synnøve(som sitter helt aleine på hotellet en trist søndag kveld...)