onsdag 9. januar 2008

Bangkok

Alt er flott med oss. Vi ble mott paa flyplassen av Tok(som Elisabeth jobber med paa hotellet). Hun ordna flott og billig hotell og 2 thaisimkort til oss. greatgreat. Paa kvelden dro vi ut og spiste med Tok, mannen Stig, dattetra Liam og sonnen Tok. Her var det buffe med allslags typer kjott og noe gronnsaker og frityrstekte ting(uvisst hva innholdet virkelig var). Vi tok hva vi villle ha, og grillet det slik vi villle etterpaa, paa den lille grillen som stod paa bordet(til team kambodsja: Ja, det var nesten akkurat som "Cow climbing up a mountain";)). Elisabeth, som spiste noe lignende i Kambodsja ifjor spiste glad og fornoyd. Marianne var ogsaa glad og fornoyd, men litt skeptisk. Elisabeth ble ganske skeptisdk i etterkant(for sent), da Marianne spurte om hun hadde tenkt over at det noe av det hun hadde spist var frosk. Det hadde hun ikke tenkt paa.

Vi har funnet tidenes mest lugubre sted aa bo paa, veldig billig, men det blir ikke mer enn 1 natt der. Vi har tatt longtailbaat paa elva(bare oss 2 i en laaaang baat), kjort mye tuktuk. Spist 2 knekkebrod og 10 jordbaer hver idag - that's all forelopig. Istad vurderte vi aa gaa aa spise paa subway - huffameg, for noen utakknemlige vestlige jenter som ikke gidder aa spise ekte thaifood- Vi faar se hva det blir til.

Tur til Chang Mai, med overnatting og trekking er fixa og betalt allerede.

alt er bra - vi er fortsatt venner;)

3 kommentarer:

margrete sa...

godt å se det har gått bra sålangt, snupper! gøy at du kan føle deg litt erfaren og bereist, da elisabeth! siden du har spist cow climbing up mountain hundre ganger før;) hjemme regner det! kos dere i sola=)

Anonym sa...

hehe. så gøy å lese.
tenker masse på dere.
hp og jeg hadde en fortreffelig lunsj - håper ikke han har overtalt deg om noe annet, marianne.

ellers hilser jeg fra nina og sier at tuktuk i bankok er ikke lurt - ikke la de slemme mennene lure dere;)
- forresten roper nina her at alle thaier er snille..

veldig gla i dere. hilser herfra.
marenklem

Ane sa...

JEG VIL OG!!!

cow climbes fire mountain!!! JA:D