onsdag 5. mars 2008

Sandoya

Globetrotterne Marianne og Elisabeth har ikke bare traakka rundt paa baat i det siste. Vi har nemlig ogsaa cruisa rundt i en 4WD buss med 280hestekrefter(ja, vi husker saanne viktige detaljer) paa verdens storste sandoy: Fraser Island.

En helt vanlig turbuss paa en helt vanlig motorvei(ja, stranda her er faktisk en registrert australsk motorvei).

Denne oya er ikke bare liten, den er faktisk ca 120km lang og 5km bred. Men tingen er den at man ikke kan bade i havet som (utrolig nok) er rundt oya. Men det gjor ingenting, for man kan mye heller bade i noen av de mange innsjoene.


Denne sandoya, som det faktisk ikke finnes steiner paa, er ogsaa delvis dekket av regnskog!

Stranda og motorveien(2 i 1) sett fra 600meters hoyde

A pilot and her plane...


Littegranne problemer opp denna bakken her, ja

Ja, vi opplever hardcore wildlife!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Nyter bildene av dere.....lenge siden vi så deg in natura Marianne, så det gjør godt med bilder. Ser ut til at dere er på fantastiske steder....glad for at dere deler stedene med oss. Skal hilse så masse fra alle i familien Marianne, vi har begynt på nedtellingen ;-).
Carpe diem.
Stor klem

Einar H sa...

Kjære Elisabeth og Marianne.
Så utrolig flott dere må han det ”down under”. Vi er stadig inne og sjekker ut om det ligger nye godbiter (tekst og bilder) og venter på oss her hjemme. Dere får virkelig oppleve kontrastene fra paradistilstander i Thailand til stormvær i Australia. Vi gleder oss over at dere i alle fall har det bra og har beholdt reisegløden. Hold ut og nyyyyt reisen.

Klem fra pappa (til Liz)

Anonym sa...

Hei på dere igjen !! Ja, jeg må vel skrive et innlegg denne gangen også... (har jo begynt så kjekt med å komentere når dere var i "mitt Thailand", så da er det vel bare å forstette !!).Det er jo så gøy å følge dere på reisen, har vært inne å "googla" bilder fra Fraser Island - det ser jo bare helt fantastisk ut !!
Kos dere videre :)
Mamma`n til Nina.

Anonym sa...

hei dere.
alltid gøy å kikke. liker dere så godt:)

Anonym sa...

hei jenter!

savner dere,og nå drar jeg snart på outreach,gleder meg så veldig til å se dere igjen!dere er veldig go'e.

gode klemmer fra marlene,deres venn