fredag 22. februar 2008

Melbournefans og Surfechicks

Ja, siden sist har vi blitt både melbournefans og surfechicks(hvertfall til en viss grad...), men det er lang ifra det eneste som har hendt. Som kjent var vi litt i Sydney og hadde en herlig langhelg der. Vi bodde hos fantastiske Håkon og Irene og sov i den beste senga vi noen gang har sovet i - EVER.



På sondag spiste vi lunsj/middag i Sydneys eldste strøk - The Rocks, før vi var med Irene og Håkon på Hillsong på kvelden.



En dagstur til Blue Mountains måtte også til, og her vandra vi rundt som ekte backpackerhikere(dvs uten hverken kart, gode sko eller vann tilgjengelig til enhver tid). Vi klarte oss fint og var lykkelige da vi endelig satt på toget, etter å ha bommet veldig på togtidene. Undertegnede vil likevel definitivt anbefale enhver turist å heller booke seg med på en guida tur enn å dra dit alene...

Villmarkens datter....? Blue mountains har fått sitt talende navn pga en slags eucalyptusdamp som visstnok gjor at fjellene "ser" blaa ut. Det saa ikke vi noe til... Men vakkert var det uansett!

En 12 timers togtur tok oss til Echuca(ja, det er vanskelig aa vite hvordan man uttaler det) hvor vi besokte Barbro og Paul. Barbro er Elisabeths mammas tremenning og har bodd i Australia i 14 aar. Paul Arne, som er Barbro sin bror, er her nede for tida, og han kjørte oss rundt omkring saa vi fikk sett det Echuca hadde aa by paa. Vi not aa vere hos the Crossmanns, og vi fikk en smak av det australske livet.

Elisabeth blir venn med en Emu i Kyabram Fauna Park som Per Arne kjorte oss til.


Litt vanskelig aa si om dette er Britney som kommer ut av rehab, eller om det virkelig er Marianne som vakler ut av en HUGE traktor...

Akrobatisk krumspring utenfor husaet til Barbro og Paul.

Da vi var i Echuca fant vi overraskende nok ut av vi befant oss kun 2 timer fra Melbourne. Vi var litt skeptiske til aa dra ttil enda en storby, men det ville jo vert ille aa ha vert saa nere uten aa ha vert der. Saa vi dro!

Hairstyling a la Byron Bay.

Mere bilder kommer saa fort som mulig:D Elisabeth( i samarbeid med Marianne)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig !! jammen på tide med en oppdatering...(begynte å lure på om dere hadde tulla dere helt bort i ødemarka i Australia !!)Det ser ut som dere fremdeles koser dere.

... vi går forresten for Marianne fra rehab :)

Anonym sa...

Så koselig å se og høre fra dere igjen. Bildene taler for seg selv! Ser stadig nye sider ved deg gjennom denne turen Marianne - det gjelder både antrekk, aktiviteter og ikke minst hårfrisyrer :-).
Stor klem fra mamma

Anonym sa...

har alltid ønsket å dra til Australia, jo mer eg ser på deres bilder jo mer lyst for eg...

Alltid koselig å se på bildene av dere og høre fra dere Jenter på tur !!!
Kos dere videre

Anonym sa...

herlig med en oppdatering:)

godt å se og lese.
fortsatt gla i dere.

Anonym sa...

Vi er heldig som kjenner dere. Tenk, gratis-tur verden rundt. For det er sånn det føles. Takk for alt dere beskriver. Gud velsigne dere videre...
Jon Gj.

Mamma'n til Elisabeth sa...

Kjære dere.
Ja vi har gledet fam vi var sammen med i vinterferien med høytlesing.
Og --- pappa skada seg igjen, men beina er fremdeles fine!
KOOS dere videre.

Glad i dere.
Klem mamma